Maden

Eget køkken og uddannet køkkenpersonale

Mad der kan duftes og mad der smager…

Duften af mad, der breder sig. Samvær omkring madlavning og måltidet. Det er med til at skabe ET HJEM og LIVSKVALITET. Vi lægger stor vægt på, at vi serverer god, sund, nærende og ikke mindst frisklavet mad hver dag. Vi bruger friske råvarer og kan fremstille specialkost og diæter.

Vi har vores eget køkken med uddannet personale, der dagligt tilbereder dagens måltider i vores åbne køkkener, og hvor du som beboer kan følge med i madlavningen og her indgår du naturligt, hvis du ønsker det, og hjælper i det omfang du kan. Der er meget godt samvær omkring det at bage, skrælle kartofler, æbler, pille jordbær, men også daglige opgaver som at dække bord og rydde af.

Måltiderne er meget højt prioriteret. Vi ønsker, at måltiderne skal være en hyggestund, hvor beboerne og personalet i fællesskab kan spise, snakke, grine, lytte, være nærværende og måske synge sammen.

Ønsker til menuen kan aftales mellem køkkenpersonalet og vores beboere. Køkkenpersonalet indgår i et tæt samarbejde med plejepersonalet omkring opretholdelse af en sund ernæringstilstand hos den enkelte beboer. Der er et tæt samarbejde med vores personale og der kan hurtig sættes ind ved behov. Det er naturligt, at pårørende spiser med i det omfang, man selv ønsker det og har behov for det. Der kan bestilles mad i køkkenet – senest dagen før, men gerne tidligere. Hvis ønsket om at spise med opstår på selve dagen, så er du/I naturligvis altid meget velkommen til at spørge, om det kan lade sig gøre. Der er altid mulighed for at købe kaffe og evt. brød.